ЧАМУ...

Чаму стаў дзень такі пануры,
Чаму   няма таго  цяпла?
І  дзе  згубілі людзі веру,
Калі  засвеціць  зноў  яна?!
Калі збудуем храм у сэрцы,
Тады   і   вернецца   усё...
Мы зажывем  тады у шчасці,
Маліцца  будзем  за жыццё.


Рецензии