Нас батько Днiпро породив

Забрати Дніпро в України?!
Сусід наш,
Ти геть захворів!
З  Дніпром ми до віку єдині,
Нас батько – Дніпро породив,
Із хвиль його встали
Карпати,
Смерковий, Буковий ліс,
І чайки він пестив козацькі,
Що волі кували нам міць,
Дніпро  напува,
Чорне море
Не ділить  на  ТИХ і СВОЇХ,
Тече він поважно і гордо,
Бо бачить багато вже  лих,
У хвилі його молить Киів:
- Дай силу, спаси,
Поможи,
У час цей складний,
І здрібнілий,
У час запроданства душі,
Дніпро не одмінно почує,
І встануть князі й козаки,
На захист країни незримо,
Повстануть славетні віки,
А ворог ганебно тікати почне,
Не торкнувшись зірок,
Його  розпорошить  меч правди,
І  світлі славетні  думки!
16.05.2014


Рецензии