Втеча...

\По мотивам старого анекдота\


Вийнятки втекли слизькi iз правил
Зачинили дверi в мiй гарем.
-"Що,коли тебе,Степан, поставлять
Президентом,або тим- царем?

На пiв року-це ж тобi немало
Ну,можливо,навiть- i на рiк?"
-"Я пiв року iв би сало з салом,
Вкрав би сто рублiв,з краiни втiк!"


Рецензии