Так бути мае

Так бути має

Темна ніч накрила світ
Небом із зірками,
Сивий місяць, наче дід,
Блимає над нами.

У сусідньому гаю
Соловей затьохкав
Дивну пісеньку свою,
Навіть вепр не рохкав.

Слухали всі пісню цю
І світ дивувався,
Як далеко горобцю
Як би не старався

Повторити солов’я,
Та й він не береться,
Пісня в кожного своя,
Долею це зветься.

Хтось співає, хтось ричить,
Небом хтось літає,
Хтось лепече, хтось мовчить,
Тож так й бути має.

Не засмучуйся що ти
Ходиш, не літаєш,
В тебе шлях свій до мети,
Йти по ньому маєш.
16.05.14.


Рецензии
Дуже гарний вiрш!

Наталия Рыбальская   16.05.2014 09:22     Заявить о нарушении