В Украiнi i на Украiнi
Але їду на Москву,
Хтось живе на Україні
І в Москву він їздить нині.
Чом говоримо ми так,
Бо імперська звичка в смак,
Ми ж провінція імперська
І звичайно есесерська.
Малоросами нас звуть,
Українців позабудь,
Росіянам наплювати
Як й кого потрібно звати.
Головне щоб управлять
Без них жити не давать,
Їдуть тож на Україну.
На підлеглу їм країну.
15.05.14.
Свидетельство о публикации №114051601411