Печать iн

Лен і Стал і Пут,
А кінець у всіх на ін,
Сховано щось тут,
Може стиль кривавих змін.

Сатани печать
На всіх їхніх іменах,
Щоби люд міг знать
Творить хто у світі жах.

Хто кривавий слід
Залишає на землі
Й також сотні бід,
Бо із ними сили злі.

Боже, забери
Нечестивців в пекло всіх
Й двері підіпри,
Щоб ніхто з них не утік.
15.05.14.


Рецензии