Русалка. Не акварель мене створила...
Не акварель мене створила.
Горить, горить в моїй руці
Мого кохання гостра сила.
Я промінь сонця у воді
Вловлю боками і відсяю.
І знай: у будь-якій біді
Тобі розраду обіцяю.
Я увійду у твої сни,
І ти мені не заборониш.
Прошу, одне лише здійсни:
Пусти у море, як полониш...
Свидетельство о публикации №114051509756