НЕ СВОИ
Гей, хлопці, ви книжки читали?
Казки ви слухали дідів?
Нас сотни лет уничтожали,
Их песен лиш один мотив.
Зробить бажають нас рабами
І нашу землю захопить.
А вы, как быдло, на майдане
Желаете гулять и пить.
Як нерозумні ті малята
Хапаєте цукерку з рук.
Взамен отдали всё, что свято –
Продали землю, за сундук.
А там красиві модні тряпки
І пляшка смачного вина…
Вперёд! Зжимайте дружно лапки!
Купил вас, детки, Сатана!
Згадай: в минулому сторіччі
Дали ми відсіч ворогам!
Прочти историю и лично
Узнай, кто враг заклятый нам.
Але в твоїх книжках, напевно,
Американець переміг,
Бандера был героем первым,
Не важно, что губил своих.
А те, що зґвалтував бабусю,
Жорстоко твого діда вбив,
Мимо ушей как-то пропустишь,
Ты ведь «разумный», не де бил.
Тоді стріляли і бомбили,
Відверто почали війну.
Сейчас же разум задавили,
Теперь вы зомби, вы в плену!
Вам Батьківщіна не потрібна,
Вам подавай халяву там.
Продавших совесть, сразу видно,
Ни чем уж не поможеш вам.
Ну що ж, брати, живіть сліпими,
Без волі, долі і сім;ї
Теперь вы стали нам чужими,
Но там вы тоже не свои.
Свидетельство о публикации №114051506405