РУС
Згадай, мій друже, хто твій предок.
Він не англієць і не грек.
Какое слово напоследок
Оставил он, проживши век?
І хто сховав від нас це слово,
Що в час біди єднало нас?
Кто хочет нас поссорить снова,
Чтоб уничтожить в этот раз?
Шукать не треба винуватих,
Вони самі себе знайдуть.
Плясать под дудку бесноватых,
Лишь бесноватые пойдут.
А той, у кого в серці Світло,
Той, хто кохає свій народ,
Плечом к плечу не встанет с быдлом,
Ведь брат на брата не пойдёт.
Бо ми сини могутніх предків,
Даждьбог наш Дід, а Мати – Русь!
Не украинец и не русский,
А РУСИЧ или просто РУС!
Хто кличе нас на барикади?
То розум серце отруїв.
Но разве дети будут рады
Тому, что дед отца убил?
І мати над синами плаче.
За що загинули вони?
Огонь борьбы всё ярче-ярче,
Ведь это пламя сатаны.
А він живе у слабих мізках,
Що серце відкидають геть…
Не уж-то с детства каждый в мыслях
Стремится в драке умереть?
Ні! Це не правда!Це не з нами!
Бо наша суть і є любов.
Так пусть Добра сияет знамя!
Не проливайте братья кровь!
Бо ми сини могутніх предків,
Даждьбог наш Дід, а Мати – Русь!
Не украинец и не русский,
А РУСИЧ или просто РУС!
Свидетельство о публикации №114051506377