Все хвилинне мине

Невиразним болем мовчання карає,
вгортається в тишу світу душа.
Та сни, все одно наступають.

Кружляю у відчаї мрій,
хапаюсь в жадобі за хмари-думки
і з ними біжу за край суєти…

Одинокий у вірі своїй
залишаюсь закоханим я
і щасливим ще більше ніж був.

Відділяюсь від вчора від снів
і любов залишає мене
у сліпому безмежжі – Ніщо…


Рецензии