Краiна, що ми звемо Украiна

Таку красу нам Бог подарував.

Оці ліси, степи, річки, калину...

Він нам красуню ніжну дарував.

Країну, що ми звемо Україна!

 

Зростають тут калинові дітки...

Річки коханням напувають небо.

Хто прийде до нас в гості, навіки.

Благословенний буде від краси під небом.

©Надін Буре


Рецензии