Менi б
У них нагальна є потреба,
Я б шпигунів всіх залюбки
Відправив спочивать до неба.
Мені б Ахметова грошЕй,
Підвищив би усім зарплату,
Садки і школи для дітей
Я б збудував, для себе ж – хату.
Мені б Гриценкові знання,
Я б полонив всіх диверсантів,
І не стріляв би навмання,
А на смерть знищив окупантів.
Мені б Шевченкові слова,
То я б звернувся до народу,
Що кожен щастя здобува
В борні, у праці в нагороду.
Мені б хотілось мати те,
Чого у мене ще немає,
Щоб захистити все святе,
Що нас у світі цім тримає.
14.05.14.
Свидетельство о публикации №114051402505
Джерелом натхнення і дерзання!
Григорий Божок 18.05.2014 16:51 Заявить о нарушении