Моя мама була на Майданi

Моя мама була  на Майдані,
Вона вийшла туди із метро,
Як давно  тут була  у останнє…………..
Як давно……….
Ніби інше життя,
Як давно………
Зараз тут барикади,
Намети,
Почуття, почуття,
Почуття……..
І будинок,
Що знав кулемети……..
Зовсім проруч вирує життя,
Таке мирне, що тисне
Як докір,
Що кричить
Про весну,
А весна,
Вже навряд
Чи надія на спокій ,
Бо в країні вирує війна,
Інституцьку відвідать
Не сила,
Мамі серце болить
Без прикрас,
Бо там Сотня
Розплющивши  крила,
Молить прощення в Бога
Для нас,
І повірте, що   
Їм не  важливо,
Київ,
Крим,
Чи Луганськ,
Чи Донбас,
Бо уся  Україна єдина,
Вороги лиш розколють нас,
Та терпіти  лишилось не довго,
Ворогів час розплати знайде,
Ну, а ми  щастям зміцнимо волю,
Україна ж бо понад усе!
13.05.2014


Рецензии
Україна понад усе!!! Попробуйте - " Бо там Сотня розправивши крила..." З повагою.

Наталья Сытник   13.05.2014 23:35     Заявить о нарушении
Крим,
Чи Луганськ,
Чи Донбас

чи ничого не попутали у снах..

Verstak   17.05.2014 09:46   Заявить о нарушении
та Одеса так поважае ваш кыив щас!

Verstak   17.05.2014 09:48   Заявить о нарушении
Наталко красулю, мабуть ти уродженка криворижья?..))
понад усе - колоду бровима не сбий!!

Verstak   17.05.2014 10:53   Заявить о нарушении