Готую каву...

Готую каву. Бажаю гіркоти.
Щоб аж язик прилип до піднебіння.
У цьому світі, де існуєш ти,
Закони інші для кавоваріння.

У цьому світі, де нема тебе,
Де біль фізичний легше перенести,
Де кава - ще один різновид тесту,
На те, чи досі так мене "гребе"

Твоя долоня на моїй щоці,
Твоя печаль, заварена у чашці.
І чи тебе "гребе" в кінці кінців,
Моя любов і це прокляте щастя?

Готую каву. Чорну і міцну.
Як нафта із глибин кишок Уралу.
У цьому світі, де тебе не стало,
Хай так гірчить, що я позбудусь сну.


Рецензии