Закрий сво серце

Закрий своє серце,
І мрії,нехай не збуваються.
Він,той,хто не прийде,
Той,хто не розвертається.

Закрий своє серце,
І поки тебе болить,
Цінуй,тих хто поруч,
Цінуй кожну щасливу мить!

Закрий своє серце!
Ти просто терпи.
А завтра,крізь терна-
Крізь перепони!

Закрий своє серце.
Все скоро забудеться.
Сьогодні був поруч,
Та це вже минулося.

Закрий своє серце,
Життя,по-іншому живи!
Додай в нього перцю,
І розітри!


Рецензии