Хай всмiхаються, сонячно, очi...

З Днем народження! Поздоровляю!
І бажаю, щоб завжди везло!
З найпрекраснішим святом вітаю.
Хай щастить - ворогам всім на зло!

Хай ладнається все і вдається,
Що сплановано. Хай же несе,
Святість, радо, Господь в твоє серце,
У бутті хай складається все!

Хай всміхаються, сонячно, очі.
Друзі поруч ідуть по життю...
В дім крокує везіння, охоче
І не буде кінця майбуттю!

                Вірш написаний за проханням Тамари Сердега
                ( Томашина ) с. Городківка, Вінницька обл.
                Тернопільський р-н. для чоловіка її подруги
                Дмитра Кривоноса.


Рецензии