Осiнь

Яблуками  стукотить  в  вікно
Вересень й буркоче  грім  останній.
Плямою яскравою  на  скло,
Приліпився жовтий  лист  каштану.

Як  на  стані  нотному, блищать
В  павутинні  краплі  після  зливи.
Різнобарвних айстр бурхлива  рать
Нахилила  квіточки  грайливо.

Чисте  небо,  випране  в  дощі,
У  калюжі  розливає  просинь.
І  по  них,  у золотім  плащі,
Всміхнена  крокує  знову  осінь.

Хтось  зітхне,  що  літо  вже  пішло,
Що  невздовзі холод із  вітрами.
А  мені  в  цій  осені  тепло,
Бо її люблю  я  до  нестями!!!!!


Рецензии