Живеш...

Невідомо, що ми завтра побачимо,
Сто голів на ножах, чи просто ніж?
Можливо, нам останнє пробачено,
Або відпущено останній грабіж?

Ще не знати, де буде завтра,
Твоє серце, чи просто душа?
Напевно, горить у тобі зневіра,
Напевно, гуляє розлука одна…

І ніколи не забудеш ти вчора, -
Сто моментів, лише одну мить…
Старе місто, а в центрі агора,
І вогонь посеред неї горить…

Ти точно проживеш не сьогодні,
А минулим чи завтрашнім днем…
Твої думки пропадають голодні,
І згорають блакитним вогнем…

12.05.2014


Рецензии