***

Ти знаєш, що таке "кохання"?
Те, що буває раз на все життя?
Не тільки потяг тіла і бажання,
А найміцніше в світі почуття

Кохання, за яке віками й всюди
Писали вірші й проливали кров,
Яке руйнують застрість й пересуди,
Яке так важко відродити знов.

Кохання, що роками може
Дрімати в серці все своє буття,
А найрідніший голос допоможе
Життя вдихнути в вічне почуття.


Рецензии