Ce sunt?

Stau deasupra mea si ma privesc pe mine ,
cind ma privesc de sus, atunci ma vad mai bine .

Vreau sa-nteleg ce sunt, ce reprezint pe lume,
eu stiu ca-s cineva, dar cine sunt anume ?

Poate ca sunt nebun, ca-ncerc sa ma-nteleg.
Cand vad ca am gresit, cum as putea sa neg?!

Cum as putea sa-mi zic ca totul va fi bine?
Eu pot sa-i mint pe toti, pe toti! Dar nu pe mine...

(Ce sunt? Sandic Constantin)


Рецензии