Святкуючи на поминках
Сьогодні, не згадавши каяття,
Ціну життю не мали, мов не чули,
Що лиш одне нам Бог дає життя.
З нас кожний має право на протест
І невід’ємне право на підтримку,
Складаючи завжди суспільний тест,
Байдужості святкуючи спочинки.
Допоки хто за нами не прийде,
Запалить чи згарячене остудить,
Мов баранів, на бійню заведе,
Ну а до тОго буде все, як буде.
Та й так мільйони в землю полягли
Щоб знову нас на бій негідники вели.
9. 05. 2014р., Київ
Свидетельство о публикации №114051207846