Кати
Слава комсомолу!Цьому герою премію
Я не провокатор,таким я не страждаю
Я націоналіст,панам я заважаю
Нацькуйте солдат і закуйте в кайдани
Я не один,зберуться майдани
В підвалах гниють раби-активісти
І правлять людьми не царі,а нацисти
Надію і волю втопили у бруді
Героям всадили у спину по кулі
Убили любов,ніжність,ласку,надію
Зганьбили себе і усю Україну
Настане той день,коли прийде розплата
Не буде війни,не піде брат на брата
Падуть на коліна кати,стерши роги
І люди об них витиратимуть ноги
09.05.14
Свидетельство о публикации №114051207216