Не запитаю в Янгола поради

Р.Коляда «Янгол і……..»,
авторський концерт за участі К-тріо,
В.Соломіна й ТаРути


Не запитаю в Янгола поради,
Не попрошу мені допомогти,
На самоті шукатиму розради,
Навчуся у Любові доброти.

Не подивлюся глибоко у очі,
Лиш поглядом ковзну по Чистоті,
Забуду все, що снилось проти ночі,
Щоб не сполохать Янгола Душі.

11.05.2014


Рецензии
в этом тоже мудрость))
здравствуйте))

Алёна Фисои   12.05.2014 18:22     Заявить о нарушении
Спасибо!
И Вам Самого Светлого!

Катерина Жебровська   12.05.2014 23:13   Заявить о нарушении