Папiр, розмальована плiвка
авторський концерт за участі К-тріо,
В.Соломіна й ТаРути
Папір, розмальована плівка,
У блискітках-краплях пелюстки.
Не всохла, а якось принишкла,
Пішла у фарбовані згустки.
Була нещодавно живою,
Духмяно здіймалась голівка.
Зламалась, пошерхла журбою
Не жінка, не дівчина, – квітка.
Хтось кине зненацька в багаття,
Горіти у полум’ї – Доля.
Прогіркло, пропало завзяття,
Розтанула димом і болем.
11.05.2014
Свидетельство о публикации №114051205867