Я боюсь? Не боюсь, та не хочу

Р.Коляда «Урбаністичні медитації»,
авторський концерт за участі К-тріо,
В.Соломіна й ТаРути

Я боюсь? Не боюсь, та не хочу
Дотикнутися гніву і болю.
Вже вогнем відбулося пророче –
Розгорнуло наругу-сваволю.

Я боюсь? Ні. Я Час зупиняю,
Прочиняю у Вічність віконце.
І, шукаю. Я знову шукаю
В чистім Небі палаюче Сонце.

Я боюсь? Ні. Принаджую Світло,
Розкриваю у Душах Надії,
Входжу серцем у щемне і рідне,
Те, що бачу і чую у Мріях.

11.05.2014


Рецензии