Слухаeш? Слухаю

Р.Коляда «Та, яка слухає»,
авторський концерт за участі К-тріо,
В.Соломіна й ТаРути

Слухаєш? Слухаю.
Музику? Душу.
Дихаєш? Дихаю,
Дихати мушу.

Ти чуєш? Я чую –
Трави шепочуть.
Щось сниться? Не сплю я.
Спати не хочу.

Вдивляєшся в Небо?
Вдивляюсь в очі.
І, що тобі треба?
Безмежність ночі.

Щоб Місяць і Зорі?
Щоб Душу чути.
Що просиш у Долі?
Горе забути.

А Музику чуєш?
Я чую тебе.
У мріях мандруєш?
Мандрую Небом.

11.05.2014


Рецензии