З eдналися, пiшли в одну Дорогу

Р.Коляда «Зимова квітка»,
авторський концерт за участі К-тріо,
В.Соломіна й ТаРути

З’єдналися, пішли в одну Дорогу,
В Гармонію сплели свої Єства,
Звучали на далеких перелогах,
Щоб Світом розливалася Краса.

Розсипалися краплями Любові
І колами в Безмежжі розійшлись,
Щоб Радості ознаки просторові
Над Світом Білим Птахом пронеслись.

11.05.2014


Рецензии