Багато Неба над морем
авторський концерт за участі К-тріо,
В.Соломіна й ТаРути
Багато Неба над морем,
Багато над морем хмарин.
Безмежні Любові простори.
Принадна солоність краплин.
Багато птахів білих-білих,
Багато морської води.
Небесного кольору хвилі
Звучать з висоти, з глибини.
Багато блакитного в Світі.
Багато Краси у Житті.
Кордони і межі розмиті,
Якщо їх нема у Душі.
11.05.2014
Свидетельство о публикации №114051205800