До дня Матер

Матінко моя рідно,
Дякую тобі за все!
Праця твоя дуже плідна,
Радість державі несе.
Виховала свої діток,
Чемних, здорових таких,
Щоб не спіткала їх доля,
Щоб не заплутав би гріх.
Праця твоя незбагненна,
Ночі безсонні, та дні,
Часто тяжка і буденна,
Свято дарує весні.
Хай твої дітоньки милі,
Шану тобі віддадуть,
Буде здоров’ячко в тілі,
Мальви у серці цвітуть.
11.05.14р.


Рецензии