Молитва за Украину

   МОЛИТВА ЗА УКРАЇНУ

Зроби так, Боже, щоб країна
Не знала плачу і жалю,
Щоб кожна в ній жива людина
Не мала б бути на краю.
Клоню коліна та благаю:
Даруй нам, Боже, благодать...
Я кращої землі не знаю,
Нехай їй тільки краще знать!
Почуй мя, Боже, я для себе
Не попрошу нічого нині,
Але, нехай, як рай на небі
Пребуде тут, в моїй країні!
Нехай розверзнеться пітьма,
І світ небесний хай не гасне,
Той світ, якого ще нема,
Але, що буде - то вже ясно.
Закінчаться важкі часи,
Країна знов буде багата,
Тому, що Боже нас простив,
Тому, що вона того варта.
Щоб люди всі були здорові -
Почуй, Господь, мої мольби,
Я дуже вірю в силу слова,
Зроби так, Боже мій, зроби...


Рецензии
Амінь! Господь почує плач народу - в цьому немає жодного сумніву.

Светлана Меаракишвили   09.10.2014 00:01     Заявить о нарушении
Так, згодна на 1000000000000000000000%!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ангел Ина   09.10.2014 14:07   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.