Звички

Риба любить черв’яка,
Я ж люблю кефір попити,
Наша доля вже така,
Тут нічого не зробити.

Не ковтну я черв’яка,
Це для мене дуже бридко,
Також й риба будь яка
Пить кефір для неї гидко.

Переконувати зась,
Звички ми свої не кинем,
Хоч людина, хоч карась,
Ми по своєму учиним.

Можна довго говорить,
Переконувати друга,
Та даремно це робить,
Бо для нього це наруга.

Життя в кожного своє
Й звички наші непохитні,
А за зраду доля б’є,
Наслідки тож незавидні.
12.05.14.


Рецензии