Не почула

Ти мене не помічала
І поїхала кудись,
А душа моя кричала
Швидше, швидше повернись.

Ти не чула мого крику,
Бо була глуха тоді
І образу цю велику
Відчуваю і в ці дні.

Вже минуло літ багато
І я дуже постарів,
Нині я не тільки тато,
Я вже дідом стать зумів.

Як мене ти не почула,
Не помітила чомусь
І від мене як гайнула
Це простити не берусь.

Може винна в цьому доля,
Та тебе я не забув,
Бо ковтнув багато горя,
Я ж кохання не відчув.
11.05.14.


Рецензии