***

за краєм сталого неба
закінчується шлях,
того нікчемного болю,
що знищив учора,
що став тяжким минулим,
але ніяк не тягарем
обтяжливих думок
про наше майбутнє,
де заново народжується
із самого вулкану подій
іще недоторкана заздрістю
мрія!..


Рецензии