Вибори у зоопарку

Вибори у зоопарку,
За царя обрали мавпу,
Мавпа всілася на трон,
І почавсь АРМАГЕДОН,
Той гарчить,
А той регоче,
А папуги  щось
Торочать,
Виють лиси і вовки,
Як учили їх батьки,
Товстошиїй бегемот
Взагалі пішов в народ,
І гуляє особисто,
Білим днем по всьому місту,
В зоопарку полякались,
До міліції звертались,
Викликали СБУ,
ДЕ? ЩО СТАЛОСЬ?
І ЧОМУ?
У міліції питали,
Бо жили і бід не знали,
Звірів  в клітки полонили,
МОЖЕ звірі захворіли?
Витягали бегемота з Курінівського болота,
Дивувавсь ветеринар,
Наче,  ніби все гаразд………
Враз помітили на троні
Мавпу в золотій короні,
Довго   спільно міркували,
Врешті, мавпу з трону зняли,
Крок   за кроком,
Хоч повільно всі тепер
Жили  спокійно!
11.05.2014


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.