***

В цьому світі мінливім
Я є жінка і мати.
Цим безмежно щаслива,
Це є дуже багато.

Хай ніким не кохана,
Може, кимось забута…
Хоч на серці є рани
Не повинно так бути.

Бо, в цім світі мінливім
Я є жінка і мати,
На зло бурям і зливам
Вірю в щастя я свято.


Рецензии