Зiрка перша i остання

Не зчиняйте галас,  лемент –
Будуть сльози, буде кров.
У граніт, залізо й цемент
Заточили знов любов.

Неприступні хмурі мури,
Вартові стоять на них.
І стомилися амури
На стежках оцих крутих.

Від Ромео і Джульєтти
Не мінялась драми суть.
Персні, перла та браслети
Перемоги не дадуть.

Зірка перша і остання,
Небо ліпше прикраша.
Мабуть є таки в коханні
Повна таїнства душа.

В царстві вічного бажання
Хтось вже ліг,а хтось руша.
Нерозділене кохання -
Нерозгадана душа.
1995


Рецензии