Маленька кицюня

Маленька кицюня,
Що звалася Мурка
Поклялася якось
Не їсти мишей.
- Я, лиш пограюсь із ними у «Жмурки»,
- Злегка пограюсь і трошки лише.
Гралася довго, допоки та мишка,
Геть не спустила свій дух.
- Так  тобі й треба  -  озвалася кішка,
- Я вже втомилася бігати,- Ух!
З’їла ту мишку, одну, другу, третю…
Спитаєш читачу, то де ж тут мораль?
Не довіряйте ви хитрим «кицюням»,
Бо проковтнуть, і не візьме їх жаль.


Рецензии