***

День сьогодні незвичайний,
Бо минуло двадцять літ…
Коли дзвоник нам останній,
Путь відкрив в широкий світ.

Є у кожного вже досвід
Свій життєвий на плечах,
Ми тепер уже дорослі
У нас мудрість у очах.

А у душах – ми ті ж діти
Гомінкий і дружний клас.
Маєм привід порадіти,
Не зітер бо дружби час.

То ж добра усім я зичу
І здоров’я, і тепла.
Хай життя до звершень кличе,
Як пташину змах крила.

Хай збуваються всі мрії
І у всьому таланить.
Долі щастям хай рясніють,
Біль серця вам не ятрить.               


Рецензии