Я лиш просто скажу До побачення

Ти холодний, як лід, озалізнений,
Ти здається не маєш серця.
Помилки виправляти вже пізно нам,
Бо розбилась сім’я на скельця.

Я не буду просити пробачення,
Я не буду образ терпіти,
Я лиш просто скажу: «До побачення»
І піду у спекотне літо.
В літа, в осені, в зими у весни,
Я назавжди з життя твого счезну.


Рецензии