***

Вклонімось низько ветеранам,
За їхню мужність у боях.
За ті глибокі, давні рани,
Що є у душах і тілах.

За ту відвагу і упертість,
З якою йшли на ворогів.
Щоб назавжди з землі їх стерти,
Щоб гул гарматний не гримів.

Вклонімось низько, тим солдатам,
Що віддали своє життя,
Щоб нам війни повік не знати,
Щасливе мати майбуття.


Рецензии