Колискова

Заглядає ніченька
У вікно
Задрімало сонечко
Вже давно.

Чом ти люба донечко,
Ще не спиш.
У країну снів своїх,
Не летиш?

Там так тепло й радісно,
Там весна.
Пташечки виспівують,
На гілках.

Спи маленька зіронько,
Засинай.
Ні біди ні горенька
Ти не знай.

Хай дарує доленька,
Щасні дні,
Як земелька квіти нам,
Навесні.

Спи, красуне – донечко,
Первоцвіт.
Хай насняться янголи,
Уві сні.

Баю, баю, баєчки,
Засинай.
У країну снів своїх,
Відлітай.


Рецензии