Сила духу

Падати духом не треба ні за що,
Панікувати, ніколи не слід.
Треба вбачати в житті лише краще,
Кращим тоді будеш бачити світ.
Все що змінити ти сам неспромозі,
Все, що болить і тривожить тебе,
Треба пройти вірить в те, що ти в змозі,
Час цей тяжкий неодмінно пройде.
Все це проходить, час швидко минає,
Все пролітає прекрасне й бридке,
Кожного з нас у житті щось спіткає,
Щось незвичайне, буває гидке.
Тільки цінити ми маємо краще,
Бачити краще у цьому житті.
Знаю з роками робити це важче,
Бо по природі стаємо слабкі.
В тому ж молитва для цього дається,
В ній ми всі черпаємо силу Небес,
Хай ваше серце у радості б’ється,
Кожний із нас пронесе даний хрест.


Рецензии