Яка чудова Гра!

Яка чудова Гра!
Які чудові ролі!
Які прості слова…
Які химерні Долі…

Примножене Життя.
Розбурхана уява.
Засіяна Краса…
Чуттєвості заграва…

Всі ролі – це Любов.
Майстри і виконавці
У Дійсність входять знов,
Пригадуючи танці,

Зливаючись у спів,
Ховаючись у маски
Думок і почуттів,
У істини пригаслі.

Життя – чудова Гра.
Є пращури, нащадки.
Сюжети навмання
Розкидані. Закладки

З облич і з слів чужих,
І з тем, і з літ минулих
Розкладені для всіх,
Хто, граючись, поснули…

11.05.2014


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.