Усе блищить у крапельках Дощу

Усе блищить у крапельках Дощу.
Усе Живе наповнене водою.
Земля звільнилась від омани-сну
І засвітилась стиглою Весною.

У торжество Зеленого Життя
Убрався Ліс від долу до верхів’я.
Живе звільняє Світ від забуття,
Живе не знає, що таке безсилля.

Любов співає в кожному листку,
У кожній квітці теж Любов співає.
Пташиний спів пробуджує Красу,
Що в Душах знов Любов’ю розцвітає.

10.05.2014


Рецензии