Листiвки

Ти мій всесвіт, моя мережа, мій соціальний статус.
Я без тебе не можу, шукаю сутність буття у фразах.
Я без тебе не бачу сенсу, ти мій простір, моя планета,
Я неначе маленький принц шукаю тебе серед неба.

Не ховайся. Я вже втомилась. Ось тобі моя квітка.
Я так хочу тебе знайти, пишу тобі листівки...
Згортаю, несу до пошти, але їх не відправляють.
Кажуть я вже доросла і таких як ти не буває.


Рецензии