Без над й

Твої вуста такі знайомі
Солодкий запах, дикий мед.
З тобою були неначе в комі
Та я була наївной Грет

Твій ніжний дотик ще зі мною.
Я пам’ятаю ті  вуста,
Той час, коли була з тобою –
Це час провалля без моста.

Я все ще чую твої фрази,
Я відчуваю подих твій,
Та ці оманливі образи
Мене лишають без надій.


Рецензии