Дозволь мен кохати знов

Дозволь мені кохати знов.
Дозволь повірити в любов.
Відчути знову подих твій,
Скажи мені: «Я тільки твій»

Дозволь мені любити знов,
Збуди застиглу в жилах кров.
Надію дай, що лиш твоя,
А ти і є любов моя…


Рецензии