Ми

Ми молоде покоління, ми нація нова.
В нас нові вподобання та інша будова.
Ми не вірим в любов – це не наша основа.
В наших жилах є кров незвичайна й тернова.

Ми поети без віри, що будують майбутнє.
В нас багато зневіри та щось є всемогутнє.
Ми творці долі націй, ми провісники світла.
І без ваших нотацій ця епоха розквітла.

Ми ввели нову мову і зробили реформи
Ми не віримо слову, бо зламали всі форми
І за нами новітнє, ми – майбутнього діти
Наше завтра – всесвітнє, землю має збудити.


Рецензии
Моя тётя давно уехала на Украину, сестрёнки и брат там выросли. Молимся за вас!Мирного неба и светлых улыбок!

Ирина Гонюкова   04.06.2014 19:47     Заявить о нарушении
Cпасибо, нам важна ваша поддержка :)

Надюшка Любченко   07.06.2014 22:58   Заявить о нарушении