***

Знов вже осінь наступає
В шибки стукає дощем,
Як день літо догорає
Залишає в серці щем.

Ти скажи, признайся літо,
У які краї ідеш?
Невже трави всі і квіти,
Із собою забереш?

І озвалось тоді літо
У зеленому вбранні,
- Не дивися так сердито,
- Я іду, бо час мені.

- Не сумуй, прошу, дівчино,
- Сліз гірких не проливай.
- У привітну, теплу днину,
- Я повернусь, ти чекай.


Рецензии