***
Гіркими сльозами.
У жалобу одяглася,
Мати за синами
Ой, болить же голова,
Де знайти спасіння?
Знов трагедія нова
І скрізь голосіння.
Знов вся плаче Україна,
Всі сумують люди.
Ніхто навіть не спитає,
Чи довго так буде?
Чи ще довго за недбалість
Життями платити?
Скільки будуть іще шахти
Дітей сиротити?
То не дощику крапки,
З небес полетіли.
То ридають діточки,
Що осиротіли.
Свидетельство о публикации №114051008897